Contents

Άρθρο του Εκδότη

Σημειώνοντας Ορόσημα

Περιοδικό Freedom. Δεκέμβριος 2017

Η ιστορία παίρνει τον χρόνο της για να καταγράψει τα σημαντικά γεγονότα που ξετυλίγονται κατά μήκος του χρόνου των γενεών. Με σχεδιασμό και εντύπωση, ως πολιτισμός, σημειώνουμε αυτά τα γεγονότα σε ένα ημερολόγιο που είναι το ίδιο μια αντανάκλαση της επιστήμης και των τεχνολογιών που για αιώνες διαμόρφωσαν και παρακολούθησαν την πρόοδο της ανθρωπότητας.

Οι Σαηεντολόγοι σε όλο τον κόσμο σημείωσαν το έτος 2017 ως ένα ορόσημο στις αποστολές της νέας θρησκείας που βρίσκονται σε εξέλιξη για να φέρουν έναν καλύτερο κόσμο για την ανθρωπότητα και να προωθήσουν ειρηνικές και παραγωγικές ζωές ανάμεσα στο χάος.

Όπως δείχνουν αυτές οι σελίδες –και όπως ρίχνουν φως οι ιστορίες από πίσω τους– το έτος έχει σημειώσει τον χρόνο μέσα από τον χτύπο ενός τύμπανου από επιτεύγματα που απεικονίζουν το τι μπορεί να επιτευχθεί από μια αφοσιωμένη ομάδα των οποίων οι στόχοι αντανακλούν μια διαρκή δέσμευση στην τεχνολογία του Ιδρυτή της Scientology, Λ. Ρον Χάμπαρντ.

Τα εγκαίνια σε νέες πόλεις το 2017 δεν επιβεβαίωσαν απλώς την πνευματική εξάπλωση της Scientology, αλλά επιβεβαίωσαν και τα ανθρωπιστικά προγράμματα που αποτελούν τα θεμέλια της ίδιας της θρησκείας. Όπως ήταν εμφανές, η αποστολή για την προστασία των θρησκευτικών και προσωπικών ελευθεριών για όλους τους Σαηεντολόγους ήταν μια επιτυχία που έμελλε να συμβεί. Ενώ οι προκλήσεις παραμένουν, το μήνυμα του 2017 ήταν ότι η τεχνολογία της Scientology έχει αποτελέσματα για όλη την ανθρωπότητα.

Το αφοσιωμένο έργο των Σαηεντολόγων σε όλο τον κόσμο έχει αλλάξει ιδέες και στάσεις σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ανθρώπινη ευτυχία. Το θέμα αυτής της αλλαγής έχει σταδιακά βοηθήσει έναν ταραγμένο κόσμο να απομακρυνθεί από τη θρησκευτική μισαλλοδοξία και να πλησιάσει την ελευθερία, την αποδοχή, τη διαθρησκευτική συνεργασία και τους ηθικούς κώδικες των υπεύθυνων ζωών, σημειώνοντας πρόοδο προς έναν καλύτερο πολιτισμό.

Το έτος 2017 θα κρατήσει επίσης μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία της Εκκλησίας για το έργο των Εθελοντών Λειτουργών που πρωταγωνιστούν σε αυτήν την ειδική έκδοση με τις πλέον αναγνωρισμένες τους ανταποκρίσεις στην ανθρώπινη δυστυχία που προκαλείται από τις φυσικές καταστροφές.

Τα ορόσημα του 2017, υπό την ηγεσία του κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς, Πρόεδρου του Συμβουλίου του Κέντρου Θρησκευτικής Τεχνολογίας, περιλαμβάνουν επίσης την πλήρη αναγνώριση της Scientology στη FYROM, την Κολομβία και το Μεξικό, καθώς κυβερνητικοί ηγέτες επικύρωσαν επίσημα αυτό που ήταν πάντα αλήθεια: ότι η Scientology υπηρετεί και τον Άνθρωπο και το πνεύμα του Ανθρώπου, στο πνεύμα της ανύψωσης και των δύο.

– Οι Επιμελητές