Contents

Βαδίζοντας στην Πλευρά Χωρίς Ναρκωτικά
Η ΠΟΡΕΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙΟι συμμετέχοντες της πόλης του Καοσιούνγκ ξεκίνησαν την πορεία τους «Μια Ζωή Χωρίς Ναρκωτικά Χάρη σε Εμένα», προβάλλοντας περήφανα τα πανό που δήλωναν τη δέσμευσή τους για μια ζωή χωρίς ναρκωτικά στην Ταϊβάν. Στην πορεία μαζί τους ήταν μέλη της Εκκλησίας της Scientology του Καοσιούνγκ και εθελοντές του Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά υπό την αιγίδα της Εκκλησίας.

ΤΑΪΒΑΝ

Βαδίζοντας στην Πλευρά Χωρίς Ναρκωτικά

Για κάθε άτομο που είναι εθισμένο στα ναρκωτικά υπάρχει μια κατεστραμμένη οικογένεια. Αυτό ήταν το μήνυμα από το πλήθος των Ταϊβανών που περπάτησαν στους δρόμους της πόλης του Καοσιούνγκ τον Μάρτιο του 2017. Η πορεία χρηματοδοτήθηκε από το γραφείο της αστυνομίας της πόλης, τη Διεθνή Λέσχη Λάιονς και την Εκκλησία της Scientology του Καοσιούνγκ, με συμμετοχή από το Ίδρυμα για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά.

Βαδίζοντας στην Πλευρά Χωρίς Ναρκωτικά
ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΑ Στην πόλη του Καοσιούνγκ, παιδιά σχολικής ηλικίας διεξάγουν μια πορεία κατά των ναρκωτικών «Μια Ζωή Χωρίς Ναρκωτικά Χάρη σε Εμένα».

Η αστυνομική δύναμη της πόλης έκανε μια σχολαστική δουλειά στο να ψυχαγωγήσει τους θεατές. Οι προσφορές τους περιλάμβαναν μια παράσταση από την Περιοδεύουσα Ομάδα Ιππασίας της Αστυνομίας, που ακολουθήθηκε από μια παρέλαση από την Αστυνομική Μονάδα Βαριών Μοτοσικλετών. Για να τους ξεπεράσουν, η Ομάδα Ειδικής Εργασίας «Bo‑Da» της Αστικής Αστυνομίας παρουσίασε τις δεξιότητές τους στις πολεμικές τέχνες με μια παράσταση που έμοιαζε τόσο με γυμναστική όσο και με μπαλέτο. Η τελευταία δραστηριότητα ψυχαγωγίας του κοινού υπό τη χορηγία της αστυνομίας ήταν μια επίδειξη από τους σκύλους «Bo-Shan» που είναι ανιχνευτές ναρκωτικών.

Περπατούν Περήφανα
ΠΑΡΟΜΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ Η Εκκλησία της Scientology του Καοσιούνγκ βοήθησε στην οργάνωση μιας εκπαιδευτικής συνάθροισης σε θέματα ναρκωτικών και συνοδεύτηκε από τοπικούς φορείς επιβολής του νόμου για να διαδώσουν το μήνυμα κατά των ναρκωτικών.
Παρόμοιος Τρόπος Σκέψης

Τα ντόπια παιδιά συμμετείχαν στην επίδειξη επίσης. Η Ομάδα Samba Drum του Δημοτικού Σχολείου Chien‑Shan διασκέδασε τους θεατές με τους ξεσηκωτικούς τους ρυθμούς. Ακολουθήθηκαν από την Ομάδα Taiko Drum του Γυμνασίου Feng-Shian.

Με τον τίτλο της πορείας κατά των ναρκωτικών «Μια Ζωή Χωρίς Ναρκωτικά Χάρη σε Εμένα», η εκδήλωση τόνισε το μήνυμά της ότι τα ναρκωτικά δεν βλάπτουν απλώς την ψυχική και τη σωματική υγεία των χρηστών, αλλά δημιουργούν μια συμφορά για την οικογένεια και τους φίλους των χρηστών επίσης. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανησυχητική τάση των πολύ νέων να παίρνουν ναρκωτικά. Αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι τα ναρκωτικά τώρα συσκευάζονται σε γλυκά και μπισκότα, που έχουν αρχίσει να στοιχίζουν ζωές ακόμα και από παιδιά στην Ταϊβάν.

Ο γενικός εισαγγελέας της πόλης, Chang-Chin Chou, μίλησε στους συμμετέχοντες και τους θεατές για το πώς οι νέοι μπορούν να αντισταθούν στην πίεση των συνομήλικων και να απορρίψουν τα ναρκωτικά. Ύστερα, οι θεατές και τα μέλη της παρέλασης γέμισαν τους πολυάριθμους μπουφέδες και τα αξιοθέατα και συμμετείχαν στην καμπάνια υγείας κατά των ναρκωτικών.