Η Θεωρία της Μέτρησης

Η Θεωρία της Μέτρησης

Πολλά μέλη του προσωπικού, πολλές ώρες πυροδοτούν την έναρξη του Scientology Network

20 ομάδες βιντεοσκόπησης που έχουν τη βάση τους σε 6 ηπείρους

20 ομάδες βιντεοσκόπησης που έχουν τη βάση τους σε 6 ηπείρους

Το Scientology Media Productions, μέσα από τις πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις τηλεοπτικής παραγωγής και τις ομάδες ανταποκριτών σε έξι ηπείρους, είναι σε θέση να παρουσιάσει την εξάπλωση της Εκκλησίας και τις ανθρωπιστικές της πρωτοβουλίες σε όλη την υδρόγειο.

1.042.902 Ώρες

Ορίστε τι απαιτείται για την έναρξη ενός τηλεοπτικού καναλιού

Οπτικοακουστική υποδομή του SMP

219.000 ώρες αφιερωμένες στην εγκατάσταση οπτικοακουστικής υποδομής

Τα οπτικοακουστικά συστήματα του Scientology Media Productions σχεδιάστηκαν πλήρως για να δημιουργήσουν ένα σύστημα υψηλής απόδοσης με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία μέσων μαζικής ενημέρωσης στον κόσμο. Στην καρδιά του βρίσκεται ένα κεντρικό σύμπλεγμα αποθήκευσης πληροφοριών 3,2 εκατομμυρίων gigabytes. Ολόκληρο το στούντιο είναι πλήρως δικτυωμένο και ενσωματωμένο παρέχοντας σε κάθε τμήμα καθολική πρόσβαση μέσω 43 χιλιομέτρων καλωδίου οπτικών ινών.

αίθουσα μοντάζ του SMP

18.250 ώρες αφιερώθηκαν στην παραγωγή του περιεχομένου για μετάδοση

Ομάδες σκηνοθετών, συγγραφέων, μοντέρ, μουσικών και ειδικών μίξης ήχου, δουλεύοντας από 20 αίθουσες για μοντάζ, 6 θαλάμους ηχογράφησης και 7 αίθουσες μίξης ήχου, δημιουργούν νέες εκπομπές και επεισόδια κάθε εβδομάδα στο Scientology Media Productions. Με ομάδες ανταποκριτών σε έξι ηπείρους να κάνουν γυρίσματα και να αποστέλλουν εκατοντάδες ώρες από πλάνα κάθε εβδομάδα, τα προγράμματα του Scientology Network συνεχίζουν να επεκτείνονται.

1.500 λεπτά πρωτότυπου περιεχομένου

1.500 λεπτά πρωτότυπου περιεχομένου

Τα νέα τηλεοπτικά δίκτυα συχνά ξεκινούν με μόνο 60 ή λιγότερα λεπτά πρωτότυπου περιεχομένου και βασίζονται σε άλλες εκπομπές ή ταινίες για να γεμίσουν το πρόγραμμά τους. Το Scientology Network ξεκίνησε με έξι πρωτότυπες σειρές και έχει περισσότερες εκπομπές στα γυρίσματα και σε εξέλιξη.

100% σύνθεση μουσικής που γίνεται εντός του στούντιο για όλες τις εκπομπές

100% σύνθεση μουσικής που γίνεται εντός του στούντιο για όλες τις εκπομπές

Με τρεις εξοπλισμένες αίθουσες σύνθεσης μουσικής και μια ομάδα μουσικών-μελών του προσωπικού παγκόσμιας κλάσης, η μουσική σύνθεση για όλες τις εκπομπές του δικτύου, το μοντάζ και η ηχογράφηση γίνονται εντός του στούντιο.

2.000 οπτικά εφέ παράχθηκαν για το πρωτότυπο περιεχόμενο

Οπτικά εφέ παράχθηκαν για το πρωτότυπο περιεχόμενο

Οι επαγγελματίες των οπτικών εφέ (VFX) του Scientology Media Productions έχουν δημιουργήσει περισσότερα γραφικά υπολογιστών για τις τηλεοπτικές εκπομπές του Scientology Network απ’ όσα παράγονται ακόμα και για ταινίες μεγάλου μήκους με πολλά οπτικά εφέ.

16 γλώσσες

16 γλώσσες

Οι τηλεοπτικές εκπομπές και τα φιλμ που προβάλλονται στο Scientology Network έχουν μεταφραστεί σε 16 γλώσσες από μια ομάδα εσωτερικών μεταφραστών που χρησιμοποιούν το πιο εξελιγμένο λογισμικό μεταφράσεων στον κόσμο.

2,4 εκατομμύρια μεταφρασμένες λέξεις

Για να προετοιμάσουμε την έναρξη του δικτύου, κάθε τηλεοπτική εκπομπή μεταφράστηκε σχολαστικά για να φέρουμε αυτά τα μηνύματα ελπίδας σε περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Εξωτερική όψη του Scientology Media Productions

136.366 τετραγωνικά μέτρα εγκαταστάσεων

Το Scientology Media Productions είναι το παγκόσμιο κέντρο μέσων μαζικής ενημέρωσης για την Εκκλησία της Scientology. Εγκαινιάστηκε τον Μάιο του 2016 και είναι η έδρα του Scientology Network, του παγκόσμιου κέντρου για τη μετάδοση ειδήσεων και πληροφοριών σχετικά με τη Scientology, και είναι ένα σημαντικό μέσο για τις διαρκώς διευρυνόμενες ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες της Εκκλησίας.

Τμήμα Κεντρικής Πρόσληψης του Scientology Media Productions

720 ώρες από πλάνα καθημερινά

Η Κεντρική Πρόσληψη λαμβάνει εισερχόμενα πλάνα από το παγκόσμιο δίκτυο ομάδων από ανταποκριτές του Scientology Media Productions σε έξι ηπείρους και από δεκάδες άλλους εικονολήπτες.

20 αίθουσες μοντάζ

Οι αίθουσες μοντάζ του κέντρου δίνουν τη δυνατότητα σε δημιουργικές ομάδες να παράγουν πολλαπλές εκπομπές και ντοκιμαντέρ, και κάθε αίθουσα είναι οργανωμένη πλήρως με υπερσύγχρονο εξοπλισμό για ομαλή ενσωμάτωση των προγραμμάτων.

6 θάλαμοι ηχογραφήσεων

Οι πλήρως εξοπλισμένοι θάλαμοι παρέχουν άψογο ήχο και χρησιμοποιούνται εν μέρει για ηχογραφήσεις «voice over» εσωτερικών μεταφράσεων σε 16 γλώσσες.

7 αίθουσες μίξης ήχου με πολυκάναλα ηχοσυστήματα

Εξοπλισμένο με ειδικά σχεδιασμένα ηχητικά συστήματα για να εξασφαλίσουμε ύψιστη ποιότητα, το κέντρο μέσων ενημέρωσης περιλαμβάνει 7 εγκαταστάσεις για μουσική επένδυση και ηχητική μεταπαραγωγή.

21 γραφεία οπτικών εφέ

Με δυνατότητα επεξεργασίας 150 terabytes και πάνω από 115 διακομιστές υψηλής τεχνολογίας, η εσωτερική ομάδα οπτικών εφέ του Scientology Media Productions παράγει τα γραφικά υπολογιστών για όλες τις εκπομπές.

Τηλεοπτικό πλατό του Scientology Media Productions

3 τηλεοπτικά πλατό τελευταίας τεχνολογίας

Τηλεοπτικά πλατό με εμβαδόν πάνω από 1.500 τ.μ. για την παραγωγή βίντεο και δελτίων ειδήσεων χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των προγραμμάτων του δικτύου. Αυτά τα πλατό περιέχουν 720 φώτα σε ένα πλήρως οργανωμένο αιωρούμενο σύστημα.

τηλεοπτικές αίθουσες ελέγχου του Scientology Media Productions

3 τηλεοπτικές αίθουσες ελέγχου

Τρεις αίθουσες ελέγχου χρησιμοποιούνται για ζωντανές και βιντεοσκοπημένες εκπομπές που λαμβάνουν χώρα σε οποιοδήποτε από τα τρία πλατό του στούντιο.