Scientology Network

Τα Πιστεύω και οι Πρακτικές Μας

Η επίτευξη των προσωπικών δυνατοτήτων μέσω της κατανόησης του εαυτού συγκαταλέγεται στις προτεραιότητες προκειμένου να ζει κανείς μια ευτυχισμένη και επιτυχημένη ζωή.

Αρχές της Scientology

Στο Αρχές της Scientology, απαντώνται ερωτήσεις για τις πιο βασικές αρχές της Scientology, εξηγώντας τις βασικές πεποιθήσεις και τις κύριες αλήθειες της θρησκείας.

Τα Βασικά Στοιχεία της Σκέψης

Το Scientology: Τα Βασικά Στοιχεία της Σκέψης παρουσιάζει τη βασική θεωρία και τις πρακτικές της Scientology από το βιβλίο με τον ίδιο τίτλο – υπογραμμίζοντας τις ανακαλύψεις που ενισχύουν κάθε πτυχή της ζωής, της διάνοιας και του πνεύματος. Αυτό το φιλμ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσει τη ζωή κάποιου και να βγάλει από τη μέση εμπόδια αναγνωρίζοντας τι είναι αυτό που παρακινεί τις ενέργειες ενός ατόμου και τις ενέργειες των άλλων.

Τα Προβλήματα της Εργασίας

Τα Προβλήματα της Εργασίας: Η Εφαρμογή της Scientology στην Καθημερινή Ζωή είναι ένα φιλμ που απεικονίζει τις οικουμενικές αρχές της Scientology που ισχύουν σε κάθε πλευρά της ζωής. Δείχνει πώς να επιλύσει κανείς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική του ζωή.

Εργαλεία για τη Ζωή

Η εισαγωγή στη βασική τεχνολογία της Scientology, που περιέχεται στο Εγχειρίδιο της Scientology, παρουσιάζεται σε 19 φιλμ. Παρέχει λύσεις σε προκλήσεις που υπάρχουν σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένου του γάμου, της ανατροφής των παιδιών και της επικοινωνίας.

L. Ron Hubbard Library Presents

Τα πρωτοποριακά γραπτά του Λ. Ρον Χάμπαρντ εξηγούνται περαιτέρω σε φιλμ, συμπεριλαμβανομένων των: Είναι Δυνατόν να Είμαστε Ευτυχισμένοι; (Αφήγηση από τον ίδιο τον Λ. Ρον Χάμπαρντ), Η Φιλοσοφία Μου, Η Αληθινή Ιστορία της Scientology, Προσωπική Ακεραιότητα, Τι Είναι η Μεγαλοσύνη;, Ο Νόμος του Τρίτου Μέρους, Αντικοινωνική/Κοινωνική Προσωπικότητα, Τι είναι η Dianetics; και Dianetics για τη Θλίψη.

Ο Δρόμος προς την Ευτυχία

Ο κώδικας ηθών και οδηγός κοινής λογικής για τη ζωή, γραμμένος από τον Λ. Ρον Χάμπαρντ, βρίσκει εφαρμογή παγκοσμίως στον καθένα, ανεξάρτητα από την πίστη ή το πολιτιστικό υπόβαθρο. Αποκτώντας σάρκα και οστά σε φιλμ, Ο Δρόμος προς την Ευτυχία είναι ο κώδικας ηθών που ακολουθούν οι Σαηεντολόγοι κάθε μέρα. Το βιβλίο έχει μεταφραστεί σε 115 γλώσσες και έχει διανεμηθεί σε περισσότερους από 120 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.