Άρθρο του Εκδότη

Ορόσημα

Scientology Network: Είναι Πρωτόγνωρο, Είναι Τολμηρό, Είναι Ασταμάτητο.

Αυτό που πρόκειται να διαβάσετε σε αυτή την ειδική έκδοση του περιοδικού Freedom είναι μια ιστορία από τα παρασκήνια για ένα άνευ προηγουμένου συμβάν στην ιστορία της θρησκείας της Scientology. Στις 12 Μαρτίου 2018, μια πολυαναμενόμενη και σχολαστικά σχεδιασμένη στιγμή στα χρονικά της Εκκλησίας πραγματοποιήθηκε: η έναρξη ενός νέου τηλεοπτικού καναλιού μέσω δορυφόρου και ζωντανής μετάδοσης στο διαδίκτυο· το Scientology Network.

Για το προσωπικό της Εκκλησίας και τα μέλη της, αυτό το νέο κανάλι σηματοδοτεί ένα ορόσημο για τη μόνιμη αποστολή της Εκκλησίας να φέρει το μήνυμά της για έναν καλύτερο κόσμο και μια καλύτερη ζωή σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Όπως θα διαβάσετε στις επόμενες σελίδες, το νέο δίκτυο καθιστά τη Scientology προσιτή σε εκατομμύρια νοικοκυριά στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και εκατοντάδες εκατομμύρια ακόμη σε όλο τον κόσμο μέσω του διαδικτύου.

Τα προγράμματα για το δίκτυο έχουν δημιουργηθεί από τα μοναδικά στούντιο του Scientology Media Productions, όπου ο εξοπλισμός προηγμένης τεχνολογίας, η καινοτομία, η δημιουργικότητα και η αίσθηση της ιστορίας συνδυάστηκαν για την παραγωγή πρωτότυπου περιεχομένου σχετικά με την ίδια τη θρησκεία και τις ανθρωπιστικές της αποστολές. Με μια νέα προσέγγιση των θρησκευτικών τηλεοπτικών εκπομπών, το Scientology Network ωθεί μια εντελώς νέα εποχή για το είδος.

Το Scientology Network επίσης φέρνει στο ευρύ κοινό –με πολλούς τρόπους για πρώτη φορά– τις αληθινές ιστορίες της Scientology, όπως λέγονται εκ των έσω με τρόπους που ενθαρρύνουν τους τηλεθεατές να δουν από μόνοι τους πώς η Scientology, καθώς ασπάζεται με ευσπλαχνία όλες τις θρησκείες του κόσμου, δεν αφορά τόσο τις «πεποιθήσεις» αλλά το τι μπορεί να κάνει για να δημιουργήσει έναν πιο ανθρώπινο, πνευματικά υγιή, ειρηνικό, παραγωγικό και γεμάτο γνώση κόσμο.